Home / Arkiva Tag:Vasili

Arkiva Tag:Vasili

Vasili, Ramës: Argat i oligarkëve dhe mashtures

Kryetari i Grupit të LSI-së, Petrit Vasili me tone të ashpra ka sulmuar kryeministrin Edi Rama, të cilin e ka quajtur si “argat të oligarkëve dhe mashtrues”, për votimin  e djeshëm në parlament. Sipas Vasilit, rrëzimi i dekretit të Presidentit për nenet ku ulej përqindja e taksimit të dividentëve të …

Lexo më shumë »

Vasili, Ramës: I dhjerë, por krenar

Kryeministri Rama gjatë takimit më studentët e Universitetit të Vlorës u përball me shumë situata jo të këndshme për të. Pati edhe nga ato situata ku Rama u vu “më shpatulla për muri” nga studentët. Nga kjo situatë ka marrë shaks edhe kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së Petrit Vasili …

Lexo më shumë »

“Boll u përdrodhe çingie…”

Kryetari i Grupit Parlamentar të LSI-së ka zgjedhur fjalë të ashpra për të kritikuar dhe sulmuar njëkohësisht Ramën. Ai ka postuar një status në Facebook ku përdor tone të ashpra ndaj Ramës “Edi Rama ja ka shitur shpirtin dhe te tjerat….llumit te ketij vendi. Ndersa studentet jane pasqyra ku del …

Lexo më shumë »

Petrit Vasili i kujton Ramës Kolumbinë

Zv-kryetari  LSI-së, Petrit Vasili i kujton Ramës nëpërmjet një statusi në Facebook,  një fakt nga Kolumbia, studentët e së cilës janë ngritur në protest për të njëjtat arsye që janë ngritur edhe studentët në Shqipëri. Lidhur me këtë presidenti i Kolumbisë firmosi një shtesë në buxhet prej 1.42 miliard dollarësh. …

Lexo më shumë »