Home / Arkiva Tag:korce

Arkiva Tag:korce

Korça dy ditë pa energji elektrike

Prej dy ditësh qyteti i Korçës ka probleme me furnizimin e energjisë elektrike si pasojë e djegies së dy transformatorëve. Disa lagje të Korçës vazhdojnë ende të jenë në errësirë ndërsa  disa lagje furnizohen të alternuara me energji elektrike, ndërsa OSHEE po punon për riparimin e defektit. Situata pritet të normalizohet …

Lexo më shumë »

Korça pa energji natën e krishtlindjes

Disa zona të Korçës kanë mbetur pa energji elektrike pas një avarie të rëndë në transformatorin e nënstacionit të Korçës. Sipas njoftimit të OSHEE, kanë mbetur pa energji pjeserisht zona e Bilishtit, Vranishti, Gjanci, Rehova dhe pjeserisht periferia Korçë. Grupet e punes janë në terren dhe po punojnë per riparimin …

Lexo më shumë »