Home / OPINION

OPINION

Ju lutemi pëlqeni faqen tonë…Çfarë po sjell “Puppet Channel”?! Ne do jemi liria e halleve tuaja! 

Çfarë po sjell “Puppet Channel”?! Ne do jemi liria e halleve tuaja!    Për herë të parë del në mediat vizive shqiptare emisioni “Puppet Channel“. Një emision interesant me tone optimiste dhe ngjyra të larmishme informacioni për gjithë shqiptarët kudo që janë. Rubrikat e shumta që do të përmbaj ky emision, …

Lexo më shumë »

Sa halle kanë shiptarët ?!

Sa halle kanë shiptarët ?! Një analizë në vend të një urimi Nga Puppet Channel Jemi vendi më i lumtur apo vendi më me halle në Europë?! Sa halle kanë shiptarët ? Ose më mirë, sa kilometra vargon shumatorja e halleve tona? Për më pak, cilat janë hallet tona të …

Lexo më shumë »

Historikisht të lidhur me Nëntorët

Historikisht të lidhur me Nëntorët Përgatiti: Albert Z. ZHOLI Ndjenja e atdhedashurisë si dhe respekti për luftën dhe përpjekjet e popullit shqiptar për liri e pavarësi, nuk harrohen kurrë dhe mbahen gjallë gjithmonë nga populli shqiptar kudo në botë. Nderi dhe krenaria kombëtare, thirrja e të rënëve për Atdhe e liri, ka shërbyer përgjatë gjithë rrjedhës së historisë së shqiptarit, si një …

Lexo më shumë »

ARSIMI ËSHTË FYTYRA E KOMBIT

ARSIMI ËSHTË FYTYRA E KOMBIT Prof. Dr. Ago Nezha Arsimi është mbrojtësi më i mirë i lirisë nga ushtritë e armatosura të injorantëve. Shembulli i keq i qeverisë për arsimimin e rinisë në këto gati tre dekada të demokracisë, nuk vdes shpejtë, përkundrazi frytet e tij shumëzohen e shtohen nga …

Lexo më shumë »

Realiteti i Ligjit të Luftës me Greqinë

Realiteti i Ligjit të Luftës me Greqinë   Nga Puppet Channel -Për popuulin e keqinformuar shtrohet pyetja: A egziston dhe si egziston Ligji i i Luftës me Greqinë?  Më 15 korrik, 2015, në Shqipëri, bëri një vizitë zyrtare, Ministri i Jashtëm i Greqisë, z. Nikolaos Kotzias. Ndër temat që u hodhën në …

Lexo më shumë »

Shtypi, shoqëria dhe PuppetChannel

  Gazetaria si pushtet besimi dhe lidhjeje me shoqërinë Nga Albert Z. ZHOLI Sot në botë kriza ekonomike në Lindjen e Mesme dhe në Afrikë, dhe luftrat lokale, kanë krijuar më së shumti dhe krizën e besimit ndaj shtetit, vetvetes, organizatave etj.. Pra, e përmbledhur në një togfjalësh, shihet qartë se …

Lexo më shumë »

Ju na informoni ne përcjellim shqetësimin tuaj

Misioni ynë e vërteta! Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në një anketë të zhvilluar në vitin 2005, shumica e njerëzve treguan se ende u besojnë gazetave apo lajmeve televizive. Por nga ana tjetër një anketë e organizuar nga Qëndra Kërkimore “Pju” tregoi se përqindja e lexuesve ka rënë. Oshilacionet …

Lexo më shumë »

Tek “Puppet Channel” do gjeni veten tuaj

 Tek “Puppet Channel” do gjeni veten tuaj Ndoshta është kthyer në postulat thënia “Gazetarinë të bukur e bëjnë gazetarët e mirë dhe të zotë- dhe të vështirë, ata që ngecin në këtë profesion pa e dashur atë”. Ndaj edhe gazetarët që kërkohen, që kujtohen, që merren si pika referimi për …

Lexo më shumë »