Home / Intervista

Intervista

Juljana Mehmeti: Botimi i librit të parë në italisht “Soft Poesie“ më ka dhënë emocione të papërsëritshme

  Flet poetja shqiptare e disa çmimeve në Itali Juljana Mehmeti:  – Botimi i librit të parë në italisht “Soft Poesie“ më ka dhënë emocione të papërsëritshme Albert Z. ZHOLI Juljana dhe në krijimtari dhe në jetë është një femër e vrullshme që kërkon abstrakten, kërkon të veçantën ekstreme madje dijet …

Lexo më shumë »

Si luajta djalin e madh të Mere Fizit

Flet aktori dhe regjisori I RTSH dhe filmave artistikë Ilir Bega: Si luajta djalin e madh të Mere Fizit Kam lujatur me Arben Imamim tek filmi “Njeriu me top” Nga Albert Z. ZHOLI Ka realizuar regjistrimin e 75 dramave, 14  Koncerte të Vitit të Ri, regjisor i disa filmave artsitkë dhe komedi, …

Lexo më shumë »

Serafin Fanko, aktori që i mungon skenës shqiptare

 Albert Z.  Zholi Ai mbetet, simpatik, elegant, i qeshur, i thjeshtë, ambicioz racional, me një vështrim zhbirues dhe krenar… Kështu ka mbetur në mendjet dhe zemrat e artdashësve shqiptarë edhe mes miqve të shumtë, Serafin Fanko. Me rolet, regjitë specifike, dramat shqipe, ai mbetet një ndër aktorët më të spikatur …

Lexo më shumë »